Body-to-body-glijbaan

Introductie

Stel je voor dat je kunt genieten van de sensuele aanraking van een ander mens, zonder verplichtingen. Dat is precies wat u kunt ervaren met een body to body massage.

Deze gids leert je alles wat je moet weten over body-to-body massages, van de basisprincipes van de praktijk tot de fijne kneepjes van het vinden van een goede therapeut. We behandelen alles, van hoe het werkt tot de voordelen die u kunt verwachten.

Dus watethAls je nieuw bent in het concept of gewoon op zoek bent naar een opfriscursus, lees dan verder voor alle informatie die je nodig hebt om te genieten van een erotische en ontspannende body to body massage.

 

Wat is een body-to-body massage?

Op zoek naar ultieme ontspanning? Zoek niet verder dan a erotische massage!

Dit type volledige lichaamsmassage omvat het gebruik van beide handen om elke centimeter van uw lichaam te masseren, van uw hoofd tot aan uw tenen. Het is een diep ontspannende ervaring die sensueel of erotisch kan zijn, afhankelijk van uw voorkeuren.

Een volledige lichaamsmassage moet minimaal 50 minuten duren, zodat u echt kunt ontspannen en alle stress kunt laten wegsmelten. Dus waarom zou u vandaag geen sessie boeken? U zult er geen spijt van krijgen!

 

Soorten lichaams-tot-lichaamsmassage

Er zijn verschillende soorten body to body massages waar je van kunt genieten. De meest voorkomende vorm wordt een Nuru-massage genoemd. Dit is waar de masseuse haar hele lichaam gebruikt om u te masseren, waarbij speciale gladde gel wordt gebruikt om over uw huid te glijden.

Er zijn ook 14 andere soorten massage waar u van kunt genieten, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Deze omvatten Zweedse massage, Deep-tissue massage, Hotstone-massage, Sportmassage, Shiatsu-massage, Triggerpoint-massage, Parenmassage en Prenatale massage.

Voordelen van een Body to Body Massage: Een body to body massage is een ongelooflijk ontspannende ervaring die tal van voordelen biedt voor lichaam en geest.

Studies hebben aangetoond dat regelmatige massage stressniveaus kan verminderen, ontspanning kan verhogen, de bloedsomloop, energieniveaus en alertheid kan verbeteren, en zelfs de hartslag en bloeddruk kan verlagen. Kortom, het is de perfecte manier om na een lange dag tot rust te komen en lichaam en geest weer in balans te brengen.

 

 

Hoe u zich voorbereidt op een body-to-body massagesessie

Voordat u met uw body-to-body massagesessie kunt beginnen, zijn er een paar dingen die u wilt doen om u voor te bereiden. Zorg er eerst voor dat je voldoende gehydrateerd bent en ongeveer een uur voor de massage een lichte maaltijd hebt gehad. Kleed je vervolgens in comfortabele kleding waarin je lichaam vrij kan bewegen tijdens de sessie. Het is ook belangrijk om 10 minuten te vroeg aanwezig te zijn, zodat u eventuele vragen of opmerkingen met uw therapeut kunt bespreken.

Als je eenmaal in de massagesessie zit, neem dan even de tijd om je behoeften kenbaar te maken en ontspan je in het proces. Door uw therapeut te laten weten welke delen van uw lichaam strak of pijnlijk aanvoelen, kan hij of zij de sessie op maat maken voor maximaal voordeel. Terwijl je gaat liggen, laat je alle angst of stress los en ontspan je gewoon in de sensaties van plezier en ontspanning die gepaard gaan met een body-to-body massage.

 

Beste praktijken bij het ontvangen van een body-to-body massage

Nu je weet wat je kunt verwachten van een body-to-body massage, gaan we een aantal praktische tips bespreken voor als je er een krijgt. Allereerst is het belangrijk om ontvankelijk te zijn voor de ervaring en niet vlak voor je massage te eten. Omdat dit soort massage erg sensueel is, kan een volle maag je ongemakkelijk maken tijdens de sessie.

Om het meeste uit uw massage te halen, kunt u de stemming bepalen met wat kalmerende muziek en kaarsen. Dit zal helpen om je te ontspannen en het voor je therapeut gemakkelijker maken om hun magie te bewerken. Neem ook zeker een tussendoortje mee. Body-to-body massages kunnen behoorlijk uitputtend zijn en het nemen van een tussendoortje om bij te tanken zal helpen om wat van je energie te herstellen.

 

 

Veelgestelde vragen over het krijgen van een body-to-body-massage

Overweegt u een body to body massage uit te proberen? Dit type massage is gebaseerd op uw individuele behoeften en kan worden aangepast om spierspanning te verlichten, pijnlijke gewrichten te verzachten en uw immuunsysteem te versterken. Lees verder voor enkele antwoorden op de meest gestelde vragen over dit type massagetherapie!

Hoe lang duurt een full-body sessie? Over het algemeen kun je verwachten dat een full-body sessie ongeveer een uur duurt. Het is belangrijk om uw therapeut te laten weten of er bepaalde gebieden zijn die meer of minder aandacht nodig hebben dan de rest.

Helpt body to body massage bij ontspanning? Ja! Van body-to-body massage is bekend dat het helpt bij het verlichten van stress en spanning, evenals het verminderen van pijn die gepaard gaat met chronische ziekten of verwondingen. Bovendien is het ook geweldig voor ontspanning en het verbeteren van het algehele welzijn!

 

Conclusie

Dus daar heb je het: alles wat je moet weten over de Nuru massage. Het lijkt misschien veel om in je op te nemen, maar als je het eenmaal hebt geprobeerd, begrijp je waarom het zo populair is. Het is een unieke ervaring die je een ongelooflijk gevoel kan geven, en het is zeker de moeite waard om het minstens één keer in je leven te proberen.

Ontvang vandaag nog een Thaise massage UK. Reflexologie in de VS. Reflexologie richt zich op drukpunten in de handen, voeten, oren en gezicht, in plaats van op de rug, en het is heel gebruikelijk in het VK.

Dit kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren en pijn te genezen. Sportmassage UKA sportmassage is vergelijkbaar met een deep tissue massage, maar is meer gericht op het opnieuw uitlijnen van bindweefsel en spiervezels om gifstoffen te verwijderen. Frequente sessies kunnen het risico op blessures verminderen en de flexibiliteit vergroten. Krijg vandaag een sportmassage in het VK. Recente zoekopdrachten. Volledige lichaamsmassage, Thaise massage, Volledige lichaamsmassage, Body to body massage, Sportmassage, Zweedse massage

Nieuwste aanbiedingen

Soorten massage

Nieuwste berichten