Carrosserie voor mannen

RESERVEER Carrosserie voor mannen Vrouwen Koppels Wat te verwachten over coaching Getuigenissen BOEK Mannen Vrouwen Koppels Wat te verwachten over coaching Getuigenissen Wat te verwachten in een lichaamswerksessie Cliënten komen naar mij omdat ze hun erotische en seksuele zelf willen uitbreiden, verkennen of vollediger willen belichamen.

Sommige mensen willen een probleem of beperking aanpakken die hen ervan weerhoudt een bevredigend seksleven te hebben. Anderen komen naar mij omdat ze worden geroepen om te groeien en nieuwe seksuele of erotische terreinen te verkennen, maar niet zeker weten hoe of waar ze moeten beginnen. Anderen komen naar mij om aanrakingen en intimiteitsvaardigheden te leren die ze nooit geleerd hebben.

Weer anderen komen naar mij omdat ze willen leren omgaan met en werken met de erotische en seksuele energie in hun lichaam.

Ik kan je helpen te identificeren wat een bevredigend seksleven in de weg staat; je helpen om gebieden van kracht/groei in je geest/lichaam/geest verbondenheid te beoordelen; manieren bespreken om het seksleven te stimuleren met je partner op lange termijn; of u helpen veilig de grenzen van uw comfortzone te verkennen. Ook kan ik je helpen vaardigheden op te bouwen op het gebied van seks en intimiteit.

Absolute Discretie Mijn sessies vinden plaats in een veilige, toegewijde ruimte die uw anonimiteit verzekert. Als ik je buiten onze sessies in het openbaar zie, zal ik je privacy beschermen door je niet als een kennis te erkennen, tenzij je conthandelen. Als je c . startontact, zal ik de interactie kort houden en je desgevraagd omschrijven als een kennis die ik via andere kennissen heb leren kennen. Als u wordt gevraagd hoe we elkaar hebben ontmoet, zal ik u vragen om uitleg.

Ik doe dit uit respect voor uw privacy als mijn opdrachtgever. Ter informatie, ik ben vrij openlijk over mijn professionele profiel als erotisch lichaamswerker en sekscoach, dus als je me op die manier wilt identificeren, voel je vrij. Ik sta ook bekend als een niet-erotische lichaamswerker, levenscoach en energiegenezer, dus voel je vrij om me ook in deze lichten te taggen. One Way Touch Ik voer al mijn werk volledig gekleed uit en al mijn sessies zijn eenrichtingsverkeer (van mij naar jou). 

Hoewel ik waardeer dat veel tantrische beoefenaars interactief werk gebruiken om erotische communicatie te ondersteunen, faciliteert mijn werk je communicatie met jezelf, met je lichaam en de erotische energie die er doorheen stroomt.

Anders gezegd, mijn sessies zijn erop gericht om je "uit je hoofd" en "in je lichaam" te krijgen. Velen van ons leven het grootste deel van onze dag in onze geest en zijn vergeten hoe het voelt om naar ons lichaam te luisteren. Als we ons uit ons lichaam afzonderen, beperken we ook het plezier, de kennis en de wijsheid die het lichaam met ons moet delen.

Evenzo betekent de schaamte die gepaard gaat met masturbatie dat velen van ons alleen weten hoe erotische energie aanvoelt als we met een partner zijn. 

De aandacht die we besteden aan wederkerig genot betekent vaak dat we ons vermogen om plezier te ontvangen beperken. Door de sessie eenrichtingsverkeer te houden, kunt u zich concentreren op het luisteren naar uw lichaam en genieten van het plezier dat erotische energie te bieden heeft.

Soorten massage

Aanbevolen Advertenties

Bovendien, door een erotische aanraking van een ander te ontvangen zonder dat je iets hoeft te beantwoorden, heb je de mogelijkheid om je erotische repertoire uit te breiden. Adem en geluid De meeste sessies beginnen met ademwerk, zodat je uit je hoofd en in je lichaam kunt komen. Bewust ademwerk is een heel eenvoudige maar krachtige manier om af te stemmen en te luisteren naar wat je lichaam te zeggen heeft.

 

Een andere manier om het lichaam te helpen 'spreken' is door geluiden te maken die goed aanvoelen als je uitademt. Voor sommigen is het klinken van heilige mantra's een manier (bijv. so ham of ham sa), voor anderen is het uiten van een diepe zucht of kreun even effectief. Geluid maken is ook een zeer effectief feedbackmechanisme om je geliefden te bieden, zodat ze je non-verbale signalen kunnen volgen en hen vertellen wat je meer van (kreunen) of minder van (kreunen) zou willen.

 

Geluid helpt ook om subtielere energieën te zuiveren en te verplaatsen. Ik moedig je aan om geluiden te maken die bij je passen. Weet dat u zich in een ondersteunende geluidsomgeving bevindt wanneer u mij bezoekt. 

 

Emotionele bevrijding Veel mensen hebben emotionele ervaringen wanneer ze lichaamswerk ontvangen. Dit ondersteunt naar mijn mening het idee dat ons emotionele leven vaak een thuis vindt in het weefsel van ons lichaam (we houden onze problemen in onze weefsels).

 

Dit kan gebeuren wanneer we de emoties niet of niet volledig kunnen uiten wanneer ze oorspronkelijk opkomen. Ik moedig je aan om jezelf toe te staan ​​om te 'zijn' met wat er ook maar naar boven komt. Weet dat ik me op mijn gemak voel om stil te zijn in de aanwezigheid van strong emoties en we kunnen de . verschuiven of stoppen erotisch lichaamswerk (of sessie) op elk moment om de terugkeer naar evenwicht te ondersteunen. 

 

Dus, als je een emotionele ervaring hebt tijdens het ontvangen van lichaamswerk, onthoud dan dat dit heel gewoon is en dat je niet de enige bent. Emoties voelen tijdens een erotische massage is een veel voorkomende en gezonde impuls.

 

Sta jezelf toe te voelen wat er gebeurt, blijf ademen, en de energie zal uiteindelijk verschuiven (emotie betekent energie in beweging) en bewegen. Vaak, als we de gevoelens gewoon laten opkomen en verbonden blijven met waar in het lichaam we ze voelen (een somatisch hulpmiddel dat meer wordt besproken in het gedeelte over lichamelijke opvoeding van de website), zullen we merken dat ze, eenmaal erkend, verschuiven en veranderen.

 

Als we ons echter tegen de gevoelens verzetten, zullen ze aanhouden. Als we ze toestaan, erop vertrouwend dat we nooit meer zullen voelen dan waar we klaar voor zijn, zullen ze door ons heen bewegen en energieblokkades loslaten zoals ze doen. Als je een sessie boekt met een specifieke helende intentie in gedachten, bijvoorbeeld als je een specifiek emotioneel probleem wilt verwerken of helen, laat het me dan van tevoren weten, zodat we de sessie en de ruimte kunnen ontwerpen om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

 

Ik ben in staat om de ruimte stil te houden of je te ondersteunen met verbale of hands-on ondersteuning om door te werken wat er komt, zelfs met homo massage jongens.

 

Hoewel elke sessie uniek en niet voorspelbaar is, kan een gesprek voorafgaand aan de sessie ons allebei voorbereiden om samen te werkenether meer coöperatief en gevoelig. Copyright Body Rub Erotisch. Bekijk de BODY EROTISCHE FACEBOOK PAGINA

Nieuwste aanbiedingen

Nieuwste berichten

Crazy Nuru nu in Londen

Slippery Nuru Massage in Londen Het is tijd om te glijden en te glijden met een sexy vrouw. Een Nuru-massage ontvangen in Londen is de meest intieme,

Lees meer »

Wow NURU massage nu geboekt

Wat vind jij, hoe vind je de beste Nuru massage? Op seksuele prelude? Op de hartstochtelijke omhelzing van twee geliefden? Of een ritueel

Lees meer »

Hoe vind je Bodyrubs nu in New York?

BodyRubs in New York: Erotische massage Brianna Taylor niet gespecificeerd Annet niet gespecificeerd Sierra niet gespecificeerd Margo niet gespecificeerd Agnes niet gespecificeerd Jessica niet gespecificeerd

Lees meer »

Hoe boek je NU Erotische Massage?

Massagetechnieken en -soorten: Boek Erotische Massage Nu. Zweedse massage is erg populair. Het primaire doel van Zweedse massage is om het hele lichaam te ontspannen,

Lees meer »

Hoe vind je Nuru Massage in de buurt?

Massagetechnieken en soorten: Nuru Massage in de buurt. Sensuele massage is erg populair. Het primaire doel van Erotische massage is om het hele lichaam te ontspannen, maar

Lees meer »

Hoe nu te boeken op Rub.Page?

Klik hier om de website te bezoeken rub.page Klik hier om de (rub.page) directory te bezoeken Dat moment waarop u op de juiste plaats wordt gewreven, en

Lees meer »