Erotische massage voor vrouwen

Je verdient het om van je lichaam te genieten terwijl je een erotische massage voor dames. Je verdient het plezier dat voortkomt uit het verkennen ervan en het ontdekken van nieuwe manieren om plezier te ervaren. Je verdient het om je sensuele massage te boeken.

Nuru massage is een sensuele, erotische vorm van massage die zich richt op het hele lichaam, niet alleen de geslachtsdelen. Het is een prachtige manier om contact te maken met je eigen lichaam en met je partner. Het kan zo eenvoudig of uitgebreid zijn als u wilt, en het kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen.

Als je nieuwsgierig bent naar erotische massage, maar niet zeker weet waar je moet beginnen, dan is dit artikel iets voor jou. Ik laat je kennismaken met de basis van erotische massage en help je op weg op je eigen reis van zelfontdekking.

 

Wat is een erotische massage voor vrouwen?

Ben je benieuwd naar erotische massage voor vrouwen?

Dit type massage is een geweldige manier voor vrouwen om control van hun eigen plezier en ontdek hun seksualiteit in een veilige, comfortabele omgeving. Een erotische massage voor vrouwen kan tegelijkertijd heel ontspannend en ontwakend zijn!

Meestal gebruikt een sensuele massage contop handelingen gebaseerde technieken zoals licht aanraken, wrijven en kneden om het lichaam te stimuleren. Dit type massage is beschikbaar als een happy end-massage voor vrouwen, en het kan een geweldige manier zijn om je seksualiteit te verkennen en erachter te komen wat je opwindt.

 

Voordelen van een erotische massage

Genieten van een erotische massage heeft veel voordelen. Het voelt niet alleen geweldig, maar het kan ook je immuunsysteem versterken, pijntjes en kwalen verminderen en je helpen om intenser te genieten.

Bovendien is het geven van een erotische massage een geweldige manier om je partner te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. Het kan helpen om intimiteit en verbinding op te bouwen, en kan een zeer krachtige ervaring zijn voor beide partners.

 

Voorbereiding op een erotische massage

Dus je bent klaar om erotische massage uit te proberen? Excellent! Er zijn een paar dingen die je moet doen om je voor te bereiden.

Bepaal eerst de stemming. Dim de lichten, steek wat kaarsen aan en zet wat ontspannende muziek op. Dit zal je helpen om in de stemming te komen en je meer ontspannen te laten voelen.

Ten tweede, zorg ervoor dat je wat echte massageolie hebt. Dit zal helpen wrijving te verminderen en de ervaring aangenamer te maken.

Ten derde, begin en contbegin langzaam. Bij erotische massage draait alles om de tijd nemen en genieten van elk moment. Als je te snel gaat, mis je al het plezier!

 

De stemming instellen voor uw sessie

Nu je weet wat een erotische massage is en welke voordelen het biedt, laten we het hebben over het instellen van de stemming. Dit is tenslotte niet zomaar een massage, het is een sensuele ervaring! Zorg er dus voor dat je een sfeer creëert die je helpt te ontspannen en gewoon te genieten van het moment.

Begin met het dimmen van de lichten en het spelen van rustgevende muziek om een ​​vredige sfeer te creëren. Laat uw partner kleding uittrekken en met zijn gezicht naar beneden op een comfortabel, stevig bed gaan liggen. Strooi vervolgens kaarsen en wierook door de kamer voor die extra laag sfeer. Als alles eenmaal op zijn plaats zit, kun je eindelijk achterover leunen en genieten van de show!

 

erotische massage voor vrouwen

 

Hoe u kunt vragen wat u wilt van uw massagetherapeut

Oké, nu de allerbelangrijkste vraag: hoe zorg je ervoor dat je massagetherapeut je precies geeft wat je wilt? Allereerst, weet dat het volkomen normaal is om je een beetje ongemakkelijk te voelen bij het stellen van vragen over zo'n gevoelig onderwerp. Onthoud echter dat waar jij je ongemakkelijk bij voelt, waarschijnlijk hetzelfde is waardoor andere vrouwen zich ongemakkelijk voelen. Wees dus niet bang om je open te stellen en een eerlijk gesprek met je te hebben. Massage therapie.

Het is ook belangrijk om duidelijk aan te geven welke geslachtsdelen van je mooie lichaam je in de behandeling wilt hebben sensuele massage- of niet inbegrepen als je dat liever hebt. Het stellen van eenvoudige maar goedgekozen vragen is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat uw lichaamsmassage massage wordt precies afgestemd op wat u verwacht. En natuurlijk zal je massagetherapeut ook altijd veel vragen stellen om er zeker van te zijn dat alles tijdens de sessie veilig en comfortabel voor je is.

 

Tips voor nazorg en zelfzorg

Allereerst gefeliciteerd met het nemen van de eerste stappen om uw plezier te ontdekken. Nazorg is een belangrijk onderdeel van elke massage en kan helpen om eventuele stress of spanning die daarna in uw lichaam kan blijven hangen, te verminderen. Knuffelen is een geweldige manier om stress te elimineren en de intimiteit met je partner te vergroten, maar het is niet nodig als je je er niet prettig bij voelt.

Je kunt ook zelfzorgrituelen na de massage oefenen, zoals veel water drinken om eventuele gifstoffen die tijdens de massage zijn vrijgekomen, weg te spoelen en een warm bad of douche te nemen. Of overweeg om met je partner te praten over wat jullie allebei leuk vonden aan de sessie.

Door deze tips mee te nemen in je erotische massage ritueel, kun je de volledige c nemenontrol van je plezier!

 

Dus daar heb je het: je eigen gids voor geven en genieten van een Nuru massage. Als je durft, waarom zou je het dan niet eens proberen? Misschien merk je gewoon dat je het geweldig vindt. Rubpage.com

Nieuwste aanbiedingen

Soorten massage

Nieuwste berichten