Gelukkig eindigende massage

Introductie

Op zoek naar een happy end? Zoek niet verder dan RubPage.com. Wij bieden het beste happy end massages in de stad, en onze ervaren masseuses zullen u zeker met een tevreden gevoel achterlaten.

 

We weten dat een goede massage de perfecte manier is om te ontspannen en tot rust te komen, en onze bekwame professionals zullen hun magie op je lichaam uitoefenen totdat je klaar bent om te ontploffen. Dus waarom zou u ons vandaag niet eens proberen? Je zult niet teleurgesteld zijn.

 

Wat is een happy-ending-massage?

Wil je een beetje extra opwinding toevoegen aan je massage? Probeer dan eens een happy-end massage.

 

Een happy-ending massage is een massage die kan eindigen met handjob of andere genitale stimulatie. Het happy end wordt meestal aan het einde van de massage gegeven, maar kan ook tussendoor.

 

Als je geïnteresseerd bent om het eens te proberen, ga dan naar RubPage.com. We hebben een uitgebreide database met masseuses die klaar en bereid zijn om u het happy end van uw dromen te bezorgen!

 

Voordelen van het krijgen van een happy-ending massage

Dus, wat zijn de voordelen van het krijgen van een happy-ending massage?

 

Nou, om te beginnen biedt het emotionele genezing. Na een lange dag op het werk gaat er niets boven loslaten en genieten van een zalige massage die uitmondt in een orgasme. Het is de ultieme manier om al je stress los te laten en je helemaal goed te voelen.

 

Bovendien komt er bij massages met een happy end ook Oxytocine vrij, ook wel het 'knuffelhormoon' genoemd. Dit hormoon is verantwoordelijk voor gevoelens van geluk en welzijn, dus je kunt echt genieten van die high na de massage!

 

Hoe u de juiste masseuse vindt voor een happy end bodywork

Als u op zoek bent naar een massage met een happy end, moet u de codetaal kennen. Als je op zoek bent naar een masseuse, zoek dan naar massagesalons die "volledige behandeling" bieden. En wees niet bang om lokale escortbeoordelingssites te gebruiken om de beste masseuse bij jou in de buurt te vinden.

 

Tips om het meeste uit een massage met een happy end te halen

Als je het meeste uit een happy end massage wilt halen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Gebruik ten eerste codewoorden zoals "rozen" of "rijen" wanneer u om een ​​happy end-massage vraagt ​​- dit zijn twee veelgebruikte termen die door professionele masseuses worden gebruikt om aan te geven dat ze dit soort service aanbieden.

 

Om het meeste uit uw massage-ervaring te halen, koopt u een massagekaars en gebruikt u romantische verlichting om de stemming te bepalen. Dit geeft uw masseuse een idee van wat voor soort service u zoekt en zal hen helpen een nog aangenamere ervaring voor u te creëren.

 

Vraag ten slotte om een ​​happy end-massage upfront bij het boeken van uw afspraak - veel professionele masseuses zullen bereid zijn om dit soort service te verlenen, maar zullen dit niet doen tenzij expliciet gevraagd. Met deze tips in het achterhoofd is het geen probleem om er het maximale uit te halen RubPage.com's verbazingwekkende selectie van happy end massages!

 

Voor wie zijn happy-ending massages?

Hoewel men denkt dat de stereotype happy end-massagecliënt een oudere man is, meestal alleenstaand, gescheiden of ongelukkig getrouwd, is dit niet helemaal waar. Nu sekspositiviteit en seksueel welzijn mainstream worden, wordt het stigma rond happy-ending massages uitgedaagd. En daarmee krijgen meer mensen - van verschillende leeftijd, geslacht, seksualiteit en relatiestatus - een gelukkig einde.

 

Waarom krijgen mensen een happy end?

Er zijn veel redenen waarom mensen een gelukkig einde krijgen, aangezien massages (en natuurlijk orgasmes) tal van geweldige gezondheids- en welzijnsvoordelen met zich meebrengen. Verbetert het emotionele welzijn Verlicht spanning Vergroot uw humeur. Ze voelen zich gewoon goed. Verlicht stress en angst. Verlaagt de bloeddruk. Helpt je te slapen. Bevordert het zelfvertrouwen van het lichaam. Kan helpen bij voortijdige ejaculatie en erectiestoornissen.

 

Moet ik om een ​​happy-ending massage vragen?

Elke masseuse of massageservice zal waarschijnlijk iets anders werken, maar er zijn manieren om te bepalen of een happy end een optie is. Sommige therapeuten zullen upfront en bespreek vooraf uw wensen en verwachtingen. Anderen verwachten misschien dat je het ronduit vraagt, door te vragen of ze 'extra's' aanbieden. Er zijn ook codewoorden die worden geassocieerd met happy-ending massages. Als van bodyrubs wordt gezegd dat ze eindigen met een 'release', betekent dat waarschijnlijk dat het een happy end. Zachte aanraking, lichte aanraking en lichaamswrijving zijn ook uitdrukkingen die vaak worden geassocieerd met een gelukkig einde. Mogelijk krijgt u zelfs een Nuru- of Body to Body-massage aangeboden. Hoewel happy end massage anders is dan tantrische massage, aangezien het meer om tijdelijke bevrediging gaat, bieden sommige massagetherapeuten misschien wat zij tantrische massages noemen, die eigenlijk een gelukkig einde zijn. wat?ethAls u ervoor kiest om vooraf duidelijkheid te scheppen, codewoorden te gebruiken of ronduit te vragen, onthoud dan dat u te allen tijde respectvol bent. En vraag niet om seks.

 

Nieuwste aanbiedingen

Soorten massage

Nieuwste berichten