U kunt eenvoudig elk bedrag kopen en verzenden Bitcoin (BTC) gebruik makend van
Debet-/creditcards of bankoverschrijvingen (ACH)
op deze vertrouwde apps/websites en vele andere:

Voor massageaanbieders

Absolecht! Voor elk van uw advertenties moet u een apart pakket kopen. U kunt ze eenvoudig beheren in uw Overzicht.

Nee dat doe je niet! In uw dashaan boord kun je control uw aanbiedingen en pakketten. U kunt uw vermelding deactiveren en een andere vermelding toevoegen aan dat actieve pakket. Eén pakket = één aanbieding. U kunt één vermelding (pakket) of meerdere hebben.

Betalen met crypto is veel makkelijker dan je denkt. Er zijn tal van diensten, websites en apps waarmee u elk bedrag kunt kopen Bitcoin en verzend het of betaal ermee rechtstreeks vanuit hun interface. Onze klanten gebruiken graag apps zoals CASH APP en CRYPTO.COM en andere.

Onze website ververst de database om de paar minuten. Geef uw cryptobetaling de tijd om te betalen en ons systeem om de zoekresultaten bij te werken. Het kan tot twee uur het langst duren. Probeer de geschiedenis/cookies/cache van uw browser te wissen. Of controleer gewoon vanaf een ander apparaat. 

Overweeg om een FEATURED pakket. Wij maken uw vermelding zichtbaar op de HOME en bovenop je STAD PAGINA + uw vermelding wordt vermeld bij andere reguliere vermeldingen in je stad. Het zorgt ervoor dat uw vermelding binnen één zoekopdracht minstens drie keer wordt weergegeven.

We hebben ons systeem verbeterd en nu zou je pakket binnen enkele minuten geactiveerd moeten zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen als uw pakket onze onmiddellijke aandacht nodig heeft. 

Voor massageklanten

Altijd Contdirect aanbieder optreden. We zullen nooit aanvullende informatie over providers met u delen. Wij zijn niet aangesloten bij aanbieders. Wij zijn niet "hun bureau". Elke aanbieding heeft een "Contdoe mij'-box.

Meld ze bij ons! Elke advertentie heeft een knop Rapporteren. Word alstublieft geen slachtoffer van oplichting en STUUR NOOIT VOORUITBETALINGEN. Als u enige dankbaarheid wilt achterlaten voor de geleverde service doe dit alleen persoonlijk. RubPage.com handelt niet af en is niet verantwoordelijk voor enige financiële uitwisseling tussen provider en hun klant. 

Niets om je zorgen over te maken! Betalen met crypto is veel makkelijker dan je denkt. Er zijn tal van diensten, websites en apps waarmee u elk bedrag kunt kopen Bitcoin en verzend het of betaal ermee rechtstreeks vanuit hun interface. Onze klanten gebruiken graag apps zoals CASH APP en CRYPTO.COM en andere.

Onze website ververst de database om de paar minuten. Geef uw cryptobetaling de tijd om af te rekenen en ons systeem zal uw account bijwerken. Het kan tot een uur duren. Probeer de geschiedenis/cookies/cache van uw browser te wissen. Of controleer gewoon vanaf een ander apparaat. Conthandel ons 24/7 in geval van problemen.

Ons beoordelingssysteem is vergelijkbaar met dat op Google Maps. Als een aanbieder een beoordeling van een klant niet leuk vindt, is dit de gemakkelijkste manier voor een aanbieder om een ​​nieuwe vermelding aan te maken, omdat we geen beoordelingen verwijderen (alleen als er persoonlijke/gevoelige informatie is gedeeld). Dus kortom, nee we verwijderen geen beoordelingen alleen maar omdat de aanbieder het niet leuk vond. Maar het staat de aanbieder vrij om nieuwe vermeldingen op ons platform aan te maken en de oude te laten verlopen. Alle recensies zijn echt en op geen enkele manier aangepast, geschreven door betalende gebruikers, net als jij.

Alle vermeldingen zijn voor u beschikbaar, zelfs als u zich niet aanmeldt voor een klantaccount. Als u de beoordelingen van providers wilt lezen en ze als uw favoriet wilt opslaan, hebben we flexibele lidmaatschapsopties vanaf 1 montuur tot 1 jaar. Alle betalingen zijn eenmalig, ook wel een eenmalige betaling genoemd.

Ons liefdevolle klantenserviceteam is 24/7 beschikbaar via e-mail.