Veelgestelde vragen

Body rub en Nuru Massage antwoorden

Hoe kunnen wij u helpen?

RubPage is een van de meest vertrouwde en veilige bodyrub-directory ter wereld. U kunt een geverifieerde erotische massageprofessional bij u in de buurt vinden door naar uw stad te bladeren en contvoer ze direct uit. Onze website heeft veel verschillende categorieën en handige filters om u te helpen de meest geschikte diensten voor u te vinden. Begin gewoon met het typen van uw stad en controleer de providers die u leuk vindt. Elke masseuse heeft acontact-informatie vermeld en alle boekingen moeten rechtstreeks bij hen worden aangevraagd. Wij zijn niet hun bureau, maar eerder een platform om klanten en massagetherapeuten over de hele wereld met elkaar te verbinden.

U kunt zich aanmelden als aanbieder om te beginnen met adverteren op ons platform. Het is een heel eenvoudig proces. Met elk advertentieaccount kunnen meerdere advertenties (vermeldingen) worden gemaakt. Onze advertentietarieven zijn zeer concurrerend en zelfs aanbieders met zeer bescheiden tarieven kunnen hun investeringen snel terugverdienen. Als u niet veel vermeldingen in uw stad ziet, raak dan niet in de war, het betekent simpelweg dat u nog meer aandacht krijgt van de rondkijkende klanten. Als u veel aanbieders in uw stad ziet adverteren en u door meer klanten wilt worden opgemerkt, kunt u meerdere vermeldingen in uw stad maken.

Word alstublieft geen slachtoffer van fraude. Maak nooit geld over, ook niet als het "om uw afspraak te houden" is. Meld dergelijke frauduleuze advertenties aan onze klantenservice.

Onze adverteerders stellen hun tarieven vast en wij kunnen niet control het, neem dan rechtstreeks contact met hen op. Tarieven voor erotische massage zijn afhankelijk van de populariteit van het model en de economische situatie in elke specifieke stad. U kunt uw provider altijd vragen of er speciale kortingen zijn voor nieuwe klanten of welke andere speciale aanbiedingen er op dit moment zijn.

Wij zijn een platform voor entertainers en maken geen reclame voor medische professionals. Als u medische massagetherapie nodig heeft, raadpleeg dan de plaatselijke adressenlijsten die daarin gespecialiseerd zijn. Nuru-massage is een vorm van niet-seksueel entertainment waarbij twee mensen een lichaam-tot-lichaam c hebbenonthandelen zonder penetratie. Het is op veel plaatsen in de wereld legaal. Controleer de wetten van uw land en staat.

 • Aziatische massage categorielijsten Aziatische spa's en massagetherapeuten
 • Latina-massage categorie bevat masseuses die zichzelf als Latina beschouwen
 • Thaise massage is een traditionele massagetechniek die diepe weefseldruk, spier- en gewrichtsstrekking en zachte manipulaties van het lichaam combineert. Onderzoek heeft aangetoond dat Thaise massage gunstig is voor pijnverlichting en voor het verlichten van symptomen van depressie en angst
 • Sensuele massage
 • Japanse massage
 • Diepe weefselmassage
 • prostaat Massage tot het punt van een orgasme wordt soms ook aanbevolen als alternatieve behandeling voor prostatitis, een aandoening waarbij de prostaat ontstoken is. Het afvoeren van vocht uit de prostaatkanalen kan helpen de druk te verlichten.
 • Erotische massage
 • De categorie Rondborstige Masseuse bevat rondborstige therapeuten die niet verlegen zijn om het te laten zien.
 • Gelukkig eindigende massage betekent ultieme verlichting in de vorm van een orgasme en gegeven met de hand.
 • Lichaamswrijving 
 • Nuru Massage. Het woord 'nuru' betekent 'glad', verwijzend naar de techniek van de masseuse waarbij ze hun geoliede lichaam gebruiken om een ​​cliënt te masseren. Eerst smeert een masseuse het lichaam in met nuru-gel, die bestaat uit natuurlijke ingrediënten, zoals extracten van zeewier en verschillende plantaardige ingrediënten, in een watermengsel.
 • Therapeutische massage
 • Erotische massage voor koppels
 • Vierhandsmassage wordt ook wel sandwich-lichaamsmassage genoemd, omdat het door twee therapeuten wordt gedaan. Het is alsof u een volledige lichaamsmassage ervaart, waarbij u wordt overspoeld met veel plezier en u aan het einde van de sessie energiek en opgewekt achterblijft.
 • tantrische Massage
 • Fetisj-BDSM
 • Indiase massage
 • Zeepachtige massage Dit is wanneer de masseuse en de cliënt allebei naakt zijn en zeep of douchegel gebruiken om een ​​glad oppervlak te creëren. De masseuse gebruikt vervolgens zijn lichaam om de cliënt te masseren, vaak met behulp van zijn handen, borsten en andere delen van zijn lichaam om stimulatie en ontspanning te bieden.
 

We zijn in elk land en elke stad van de wereld. Als u uw stad niet op onze website ziet, kunt u contneem contact met ons op en voeg het dezelfde dag toe aan ons systeem.

Wij zullen nooit om uw persoonlijke gegevens vragen. Wees voorzichtig als iemand om uw betalingsgegevens, geld “vooraf” of andere gevoelige informatie vraagt.